Druk op de knop on/off in de standby modus. In het display verschijnt 'AUX'.

Met de function knop kunt u dit wijzigen. Druk op de function knop, dan verschijnt 'FM'.

Druk nogmaals op de function knop en het symbool voor bluetooth verschijnt in het display.

Maak nu contact via een extern apparaat (telefoon). Laat het externe apparaat scannen naar CL-1462.

Als er om een wachtwoord wordt gevraagd voer '0000' in. Maak contact en u kunt nu uw muziek

afspelen via de klokradio.