Voordat je de Connected LED lamp kan bedienen met je HW1600R-afstandsbediening, dien je beide apparaten eerst met elkaar te koppelen.

Plaats als eerste de LED lamp in een armatuur and laat de lamp middels de wandschakelaar uit staan.

Druk nu op zowel de ON- als de OFF-knoppen bij één van de vijf kanalen en houdt deze ingedrukt. De blauwe LEDs op de afstandsbediening gaan nu snel knipperen. Dit laat zijn dat de afstandsbediening in de koppelstand staat.

Hierna schakel je de lamp in met de (wand)schakelaar. De lamp zak kort flitsen of knipperen om te bevestigen dat hij met succes gekoppeld is aan de HW1600R-afstandsbediening.

Het is mogelijk om verschillende Connected LED lampen te koppelen per kanaal.

Hiernaast is het ook mogelijk om zowel de afstandsbediening en de Smartwares Link en bijbehorende app tegelijkertijd te gekruiken om de lampen aan te sturen!