Open de  'HomeWizard Link'-app.

Tik, aan de onderzijde van het scherm, op de Bedienen’-knop.

Je bevindt je nu in het 'Bedieningsscherm'. Zoek naar de kleurenlamp waarvan je de kleur aan wilt passen.

Tik op de'tegel’ van de kleurenlamp om deze ‘AAN’ of ‘UIT’ te zetten.

Druk kort op de tegel’ van de kleurenlamp om te ‘BEWERKEN’.

Waneer u zich bevindt bij de 'Apparaatinstellingen' van de kleurenlamp, kunt u de kleurinstelling van de lamp aanpassen.

Druk op “Wit om de wit- en geeltinten van de lamp te veranderen.
  • Gebruik het veld met de slider om de gewenste wit/geel-tint te kiezen.
  • Schuif de slider naar links of rechts om de sterkte van het licht aan te passen.

Druk op “Kleur” om de kleur van de lamp te veranderen.
  • Gebruik het veld met kleurenspectrum om de gewenste kleur te kiezen.
  • Schuif de slider naar links of rechts om de sterkte van het licht aan te passen.

Druk op 'Geschiedenis' om de kleurgeschiedenis van de lamp te bekijken.
    Druk opApparaatinstelling’ om de naam, het icoon, de kamer of de automatisering aan te passen.