Het bekijken van de livestream

Er is geen officiële desktop app beschikbaar voor HomeWizard Cameras.

Wel is het mogelijk om binnen het lokale netwerk de stream van de camera te bekijken via een extern programma wat RTSP streaming ondersteunt. (Zoals bijvoorbeeld VLC Media Player)

Om te beginnen heb je het IP-adres en het wachtwoord van de camera nodig.

Hoe open ik de camera stream in VLC Media Player

1. Zorg ervoor dat u bent verbonden met hetzelfde netwerk als uw camera.
  2. Download en open VLC Media Player
  3. Ga naar Bestand > Open Netwerk Stream (Zie afbeelding)
  4. Vul de volgende RTSP-URL in door het 'IP' en het 'wachtwoord' te vervangen door het IP-adres en PASSWORD van uw camera.

rtsp://IP:554/live/av0?user=admin&passwd=PASSWORD

5. Kopieer en plak de RTSP-URL in het veld VLC-URL en klik op 'Open'
  6. VLC kan u vragen uw inloggegevens in te voeren. Voer 'admin' in als je gebruikersnaam en voer je eigen persoonlijke camera-wachtwoord in. Druk op OK.
  7. VLC Media Player start nu met het streamen van uw camera.