Wil je dat de camera gebruikt maakt van de wifi netwerk en niet meer op de ethernetkabel. Dien je deze nog configureren aan het wifi netwerk.

De wifi functie is beschikbaar voor alle modellen die op de 'HomeWizard camera' platform draait.

Wi-Fi configureren

• Indien je de camera  wil koppelen aan het Wi-Fi netwerk, volg dan de onderstaand stappen.
    1. Open de 'HomeWizard Cameras'-app
    2. Ga in lijstweergave bij de camera naar 'Opties' .
    3. Druk vervolgens op'Wifi'
      • Selecteer  jouw Wi-Fi om  je Wi-Fi netwerk in te stellen op de camera
      • Volg de verdere instructie om de camera te configureren aan het wifi netwerk.